Gandia negocia intercanvis de promoció turística amb Bilbao

L'empresa mixta Gandia Protur concretarà en la fira de turisme de Bilbao el conveni que promocionarà la Ruta dels Borja i Tierra Ignaciana, recíprocament

El Departament de Turisme de l'Ajuntament de Gandia i la Federació de Veïns s'han reunit amb la Federació de Veïns de Bilbao per tal d'intercanviar sistemes de participació de les associacions amb la societat i l'administració pública. Aquest encontre, ha estat promogut pel Departament de Turisme de Gandia aprofitant la presència de la regidora Amparo Miret a la fira de turisme bilbaïna Expovacaciones.

Segons va assenyalar Miret aquesta iniciativa aposta per complementar el turisme de sol i platja de la ciutat de Gandia amb un altre emergent com ara el religiós, amb la commemoració del V Centenari, aprofitant així totes les oportunitats per reactivar el sector.

El Gerent de Gandia Protur, Alberto Suárez ha explicat que «ells ja tenen una ruta dedicada a Sant Ignasi de Loyola, que coincideix en bona part, amb el periple religiós que va fer Francesc de Borja quan va ingressar a l'Ordre Jesuïta; per tant la nostra intenció és formalitzar un acord que permeta la reciprocitat de turistes amb la nostra Ruta dels Borja».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.