El Conservatori Professional de Xàbia promociona el seu alumnat

Enguany, per primera vegada, el conservatori de Xàbia ha celebrat a nivell intern un concurs d'interpretació entre els seus alumnes. Una iniciativa que ha coordinat conjuntament amb els centres de Dénia i Altea per a celebrar una «Final a 3» dels músics classificats en tres categories: la «C» per als alumnes de primer i segon de grau mitjà, la «B» per als que cursen tercer i quart de grau professional i la «A», dirigida als que estan ja en quint i sext de grau professional.

Del conservatori de Xàbia, han quedat classificats les pianistes Henrriette Merle Bolufer i María Isabel Mut Mut, en les categories C i B, respectivament, i Daniel Moro Rodríguez, amb el saxo, en la modalitat A. Estos tres músics seran els que representaran al centre xabienc en la «Final a 3» que se celebrarà el pròxim 14 de maig en el Palau de la Música d'Altea.

El director del Conservatori Professional de Música de Xàbia, Vicent Mut, ha volgut donar les gràcies a tots els professors, alumnes i a l'associació de pares i mares per la «bona acceptació» que ha tingut esta primera edició del concurs d'interpretació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.