Aules de l´Experiència obrirà la matriculació el pròxim 24 de maig a Dénia

L'Ajuntament de Dénia modificarà per a enguany el sistema de matriculació en les Aules de l'Experiència per a evitar cues i sobretot, per a garantir una plaça als actuals alumnes. La Regidoria de Benestar Social obrirà el període de matriculació entre el 24 de maig i el 18 de juny en el Centre Social per als actuals usuaris i un altre període posterior per als nous.

El regidor delegat de l'àrea Miguel Llobell, ha explicat que per primera vegada els alumnes matriculats a hores d'ara en les Aules de l'Experiència Tercera Edat, conservaran la seua plaça per al curs 2010/11. Des de la secretaria del programa es passarà aula per aula a matricular cada alumne en el seu horari. D'aquesta manera s'evitaran cues i molèsties als més de 700 usuaris.

Per a les persones que comencen per primera vegada, el període de matriculació és del 21 al 30 de juny, en horari de 9.30 a 13.30 hores, en la Secretaria de les Aules situada en el Centre Social. Totes les persones interessades poden optar a dos tallers, amb una matrícula anual i única de 20 euros. Els requisits per a accedir a este programa són: tindre més de 55 anys, no estar en actiu laboral i estar empadronat a Dénia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.