cultura

Escolars mallorquins rebuts al saló de sessions de l'ajuntament de Calp

Uns seixanta escolars mallorquins que han de participar aquest cap de setmana a la XXV Trobada d'Escoles en Valencià, han estat rebuts por l'alcalde de la vila, Ximo Tur, al saló de sessions de la Casa de la Vila. L'acte de benvinguda ha comptat amb la presència del president de la Coordinadora, Jaume Fullana i el coordinador del Centre d'Estudis Calpins, Francesc Monjo, que va realitzar una breu ressenya històrica en que es referí a la importància de la presència mallorquina en el desenvolupament de la comarca.

En el desenvolupament de l'acte van haver intercanvi de regals entre els participants en aquesta trobada i la regidora d'Educació, Lina Crespo,m ha aprofitat l'avinentesa per subratllar el caràcter educatiu i reivindicatiu de les Trobades d'Escoles en Valencià i el gran impuls que aquestes fites anuals aporten a la cultura i a la llengua autòctona.

L'alcalde de la vila ha animat a gaudir d'aquesta XXV edició dela Trobada que oferirà una dansà popular, castellers, un correfoc i un concert de rock en el qual la Gossa Sorda presentarà el seu darrer treball discogràfic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.