cultura

La banda de l'escola municipal de música de Vandellòs s'estrena diumenge

La plaça del Pou de l'Hospitalet serà l'escenari del primer concert que oferirà la banda de l'escola municipal de música de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, creada recentment.

La cita és diumenge a les sis de la tarda, i la quinzena de músics que la integren interpretaran peces clàssiques de músics com Haydn però també fragments de música flamenca o bandes sonores de pel·lícules amb instruments com el clarinet, el saxo, la trompeta, la flauta travessera, percussió i piano. El director d'aquest centre, Emilio Cabello, explicava que la majoria dels integrants són persones adultes, tot i que també hi ha nens i adolescents, i que molts són alumnes de l'escola de música encara que no és una condició per integrar-s'hi, ja que la banda està oberta a noves incorporacions, sobretot en la secció de vent-metall.

D'altra banda, aquest diumenge els antics alumnes de l'escola municipal de música també oferiran un recital. En aquest cas, el concert serà a les dotze del migdia a la sala Infant Pere de l'Hospitalet. Eva Gil i Eduard Garcia, amb Alba Navarro, Maria Amorós, Maria Medina i Marc Jordi Horne, interpretaran Beethoven i Serguei Prokofiev.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia