cultura

Més de 200 treballs s'han presentat al Certamen d'Arts Plàstic Coll Alas

El III Certamen Coll Alas d'Arts Plàstiques, organitzat per l'Ajuntament de Gandia, enguany s'ha sumat a la celebració del V Centenari del naixement de Francesc de Borja. El passat 31 de maig va finalitzar el termini per a la presentació de les obres i, fins aleshores, el departament de cultura havia enregistrat 215 treballs de distintes disciplines artístiques com pintura, escultura o fotografia.

Moltes de les creacions presentades són obra d'estudiants de Belles Arts tot i que també s'han rebut treballs d'artistes professionals o ja consagrats en el món de l'art. La procedència de les obres també és variada ja que han vingut tant des de grans ciutats de l'Estat Espanyol, així com d'altres països com Cuba, Mèxic, Polònia o Itàlia.

El dijous 10 de juny el jurat va seleccionar 25 obres d'entre totes les presentades. Aquestes s'exposaran en la Sala Coll Alas del 13 d'agost al 18 de setembre, i també s'editarà un catàleg. Posteriorment, l'Ajuntament de Gandia destinarà un total de 25.000 euros per adquirir aquelles obres que, per la seua qualitat, el jurat considere dignes de formar part dels fons artístics municipals. El preu de compra de les obres serà el que el mateix artista haja reflectit en la seu fitxa d'inscripció del certamen, tal i com s'indica en les bases del concurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia