cultura

Els Premis Túria rendiran homenatge a Santiago Carrillo

Els directors de cinema Daniel Monzón i Carlos Saura, l'actor Jordi Molla i la presentadora de televisió Usun Yoon, entre els premiats

L'auditori de la casa de cultura de Burjassot serà l'escenari, el dissabte 3 de juliol, de la gala de lliurament dels XIX Premis Túria que enguany retran homenatge al polític Santiago Carrillo. Aquest presentarà un dia abans, en l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, el seu llibre Los viejos camaradas, recentment editat, en un acte on també participaran els escriptors Alfons Cervera i José Luís Sampedro.

Pel que fa als premiats, el veterà setmanari Cartelera Túria —enguany compleix 46 anys— reconeixerà el treball dels directors Daniel Monzón, Marc Coll, Borja Cobeaga, i Sigfrid Monleón. També es premiarà Carlos Saura, Manuel Martín Cuenca, Miguel Albadalejo i Woody Allen. Entre els actors guardonats figuren Jordi Mollà, Nausica Bonnín i Gorka Otxoa.

Altres guardonats en múltiples apartats dels premis són la presentadora de televisió Usun Yoon; el fundador de l'editorial Anagrama Jorge Herralde; la periodista Rosa María Calaf; l'exdirector del MuVIM Romà de la Calle; els fotoperiodistes valencians; la plataforma Salvem el Cabanyal; el Teatre Olympia de València; i l'eurodiputat valencià Andrés Perelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia