cultura

L'editorial Bromera edita un text teatral inspirat amb les rondalles d'Enric Valor

A través d'aquest text teatral, l'essència d'Enric Valor arriba novament als més menuts en una obra farcida d'acció i d'aventures.

Els valents de Valor, del dramaturg Manel Molins planteja la rebel·lió d'alguns dels personatges de les rondalles més conegudes del mestre, i és així com, les velletes de la Penya Roja, el dimoni fumador, l'astuta raboseta o el mateix Valor, prenen vida i traslladen el lector o l'espectador (segons convinga) a un món fantàstic i màgic.

No hi ha dubte que aquesta és una bona manera de commemorar el desé aniversari de la mort de l'escriptor i d'introduir a les aules la literatura i la pràctica teatral.

Manel Molins (Alfara del Patriarca 1946) és un dels nostres dramaturgs més representatius. De fet, ha escrit una vintena d'obres de teatre de gran repercussió, ha dirigit diversos muntatges i ha exercit també com a ensenyant. En Bromera ha publicat també Rosegó el rodamón; Ni tan alts, ni tan rics; Abú Magrib, i Monopatins (Skaters).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia