cultura

El creuer que commemora el viatge dels Borja per la Mediterrània es posa a la venda a tot l'Estat

L'empresa mixta de turisme Gandia Protur, i una majorista d'agències de viatges, han presentat les activitats que es desenvoluparan en el creuer El Viatge dels Borja el proper 10 d'octubre per commemorar el Vé Centenari del Naixement de Sant Francesc de Borja.

El responsable d'accions externes del Vé Centenari, Nèstor Novell s'ha referit a la importància promocional del creuer «des del punt de vista cultural, turístic i comercial, que possibilita realitzar un viatge de plaer amb una oferta cultural complementària centrada amb els Borja i els nostres clàssics».

El responsable de les agències de viatges ha donat dades de les reserves «que s'aproximen al 70% dels passatges, però les xifres varien diàriament i des de València estan venent-se places». Al mateix temps s'oferta el creuer a la resta de l'Estat, a través de les més de 700 agències de viatge concertades.

Els experts en aquesta mena de viatges el defineixen com a «imbatible quant a producte turístic quant a preus ajustats, i per la programació lúdica doblement atractiva sobre pensament i actitud borgiana; 1800 passatgers podran triar entre anar pel seu compte al creuer, o a més, poder sumar-se a les accions culturals complementàries».

Entre les activitats que estan tancant-se a hores d'ara, hi ha conferències de Josep Piera, Santiago Laparra i Jaume Fàbrega, exposicions fotogràfiques de Toni Catany i Maurici Arbona, animació de teatre amb Pluja Teatre, actuacions musicals amb Carles Santos, així com la presentació de la destinació turística Gandia a les ciutats que es visitaran de l'Alguer, Roma i Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia