cultura

El Pas de la Casa estrena sopar medieval, el 17 de juliol vinent

El Pas de la Casa serà el marc del primer sopar medieval que organitza el Comú d'Encamp. El 17 de juliol vinent, a partir de les nou del vespre, la Sala de Festes aixecarà el teló per recular fins a l'època medieval, amb àpats de l'època amenitzades per batalles, espectacles pirotècnics i altres sorpreses. Tal com ha explicat avui la cap del departament de Promoció i Turisme, Anna Majoral, un dels requisits per assistir al sopar és anar disfressat de l'època per crear un ambient més medieval. Quan acabi el sopar hi haurà un concurs per valorar la millor disfressa individual i per parelles. Un dels premis serà un abonament familiar per al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp valorat en 300 euros.

El comú d'Encamp posarà a disposició de tots els assistents un bus gratuït que sortirà des de la plaça dels Arínsols a un quart de nou del vespre i tornarà després de l'acte. Per assistir al sopar s'ha d'acudir a qualsevol oficina de turisme de la parròquia, fins al 15 de juliol.

El preu de l'entrada és de 12 euros.

Mercat de segona mà

El mateix dia del sopar també hi haurà un mercat de segona mà pels carrers del Pas de la Casa. Aquest és el segon any que es porta a terme i el seu l'objectiu és donar l'oportunitat a la gent de vendre tot el material que al llarg dels anys s'ha anat acumulant al fons de l'armari, als magatzems, a les capses oblidades, als trasters, etc. El producte serà molt variat, des de roba i objectes de decoració fins a material d'esquí. Es tracta d'una iniciativa organitzada pel departament de Cultura, conjuntament amb el Centre Esportiu del Pas de la Casa, amb la col·laboració de les associacions dels veïns i comerciants d'aquesta vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia