Cultura

Els estils musicals més diversos es donen cita a Xàbia

El festival On the Beach reunirà solistes i grups de house, progressive, dance, rap i hip hop en la platja de l'Arenal

La platja de l'Arenal de Xàbia es convertirà el proper dissabte 17 de juliol en l'escenari d'un nou festival que reunirà estils tan distints com el house i el rap. “Una iniciativa inèdita que només s'ha fet en llocs com els Estats Units o Tòquio, de manera que aquest és un espectacle pioner al nostre país”, han destacat els organitzadors del festival On de Beach, en la presentació de l'esdeveniment que ha tingut lloc aquest matí.

Per la seua banda, la regidora de Joventut, Carmen Pérez, ha destacat que es tracta d'una iniciativa pensada “perquè la gent jove gaudisca vora la platja”. A més, segons la regidora, es tracta d'un festival que “pretén situar el nom de Xàbia en els màxims nivells de notorietat”.

En el festival, en els estils de house, progressive i dance, prendran part figures com Lenny Fontana, Stefano Mattara, Marcos Rodríguez, T. Tommy, Marien Baker, Axel Crew, Julio García i Víctor Pérez. En l'apartat de hip hop, rap i electrònic, actuaran Cookin Soul, Dj Wilor, Dj Yoda, Macho Funk i el grup local SKL/JCD.

El festival arrancarà a les quatre de la vesprada i es perllongarà fins a les quatre de la matinada. La seua ubicació exacta és en la zona de pàrquing de la platja de l'Arenal, en l'extrem sud del passeig marítim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.