cultura

Bloc i Iniciativa proposen la creació d'un fons musical de Llíria

La proposta preveu la catalogació d'obres relacionades amb el municipi i la seua digitalització i difusió

Els regidors de l'Ajuntament de Llíria Rafa Cotanda, del Bloc, i Inma Riera, d'Iniciativa, han presentat per al debat al plenari del proper dia 15 de juliol una proposta per iniciar els tràmits de creació d'un fons musical de la ciutat de Llíria que catalogue totes aquelles obres que estiguen relacionades amb aquesta localitat, tant per la seua temàtica lliriana, com per estar compostes per músics llirians.

“Estem convençuts de la importància d'aquest catàleg, atesa la gran tradició musical lliriana, que es reflecteix tant en obres de música tradicional, com són la jota de Llíria o la dansa dels oficis, com en la música religiosa o la dels compositors més actuals”, ha justificat Rafa Cotanda.

Segons l'opinió d' Inma Riera, aquest catàleg “reforçarà més encara la imatge de la nostra ciutat com a creadora i potenciadora d'activitats musicals”.

La proposta dels dos regidors planteja, en primer lloc, realitzar el fons documental amb la digitalització de totes les obres musicals i, a continuació, procedir a la gravació del fons en format de CD per difondre-les. Per a fer-ho possible reclamen la col·laboració de les institucions valencianes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia