cultura

Gandia garanteix el finançament per a la rehabilitació del Palau Ducal

La Fundació subscriu una pòlissa per valor d'un milió i mig d'euros amb Crèdit València Caixa Rural

la Fundació Palau Ducal i Crèdit València Caixa Rural han subscrit una pòlissa de finançament per valor d'1,6 milions d'euros que permetrà dur a terme els treballs de restauració del Palau: concretament les cobertes les pintures i les façanes de la Galeria Daurada i per a la posada en marxa de l'Espai de les Emocions, dedicat als Clàssics i als Borja.

A la signatura del document han assistit el president de la Fundació Palau Ducal i Alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, el Director General de Crèdit València Caixa Rural i Subdirector General de Cajas Rurales del Mediterráneo (CRM), Rafael Carrau, i el Gerent de la Fundació Palau Ducal, P. José Luis Ferrer SJ.

Tal i com es va signar fa poc més d'un mes en el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Gandia i la Fundació Palau Ducal, serà el consistori qui assumirà les quotes del crèdit durant els pròxims 20 anys a l'espera de que la Generalitat s'acabe comprometent econòmicament amb el projecte.

Els treballs de restauració al Palau Ducal que s'iniciaren en 2009 estaran acabats a l'octubre d'enguany, just per la commemoració del V Centenari del Naixement de Sant Francesc de Borja.

En total s'han destinat 2,6 milions d'euros per a la la restauració de diverses sales del Palau Ducal. Un milió procedeix de la partida de finançament de l'1% Cultural del Ministeri de Foment, i la resta, 1,6 milions, del crèdit signat amb l'entitat Crèdit València Caixa Rural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.