cultura

Gandia presenta la sisena edició del festival d'estiu

Els concerts, que se celebraran els dos darrers dimecres de juliol i els tres primers del mes d'agost, corren a càrrec de cinc entitats musicals de Gandia i la Unió Musical de Xeraco.

Gandia ha presentat la sisena edició del festival «Una mar de músiques», que se celebrarà, com cada any, a l'esplanada del Club Nàutic de la ciutat, i on participaran sis bandes de música i agrupacions de diversos estils musicals.

Segons el director del Gabinet de Polítiques Culturals, Antoni Durà, este festival pretén mostrar «la part cultural més genuïna de la ciutat», amb un total de sis bandes participants, cinc d'elles de la ciutat de Gandia. Un festival que, per a Durà, mostrarà «l'ampli ventall cultural» que ofereixen les bandes de música i els grups de danses de la ciutat.

Durà, ha destacat també que el festival, consolidat al llarg de cinc edicions, «presenta un èxit que avalen els més de 1.600 assistents que, de mitjana, té cadascun dels concerts».

L'oferta del festival «Una Mar de Músiques» s'enceta enguany el proper 21 de juliol, amb la participació de la banda convidada, la Unió Musical de Xeraco, que dirigeix Antonio Cuenca.

A l'única entitat provinent de fora de la ciutat li seguiran la Unió Musical Sant Francesc de Borja, el mateix 21 de juliol, les del Grau de Gandia i Beniopa o els grups de Danses de Roís de Corella, i de Dolçainers i Tabaleters de la Safor, l'11 i el 18 d'agost, respectivament, encarregats de cloure la sisena edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia