Música

Begur celebrarà el segon Petit Festival a l’estiu

Pau Vallvé, Chano Domínguez Ensemble, Caïm Riba, Neus Mar, Tona Gafarot i Landry el Rumbero són els artistes que actuaran entre el 23 de juliol i el 13 d’agost

Aquest any tampoc se celebrarà el 43è Festival de Música de Begur, un dels festivals més antics de la Costa Brava, a causa de les restriccions imposades per la crisi de la Covid-19. A canvi, el substituirà de forma temporal el Petit Festival de Música de Begur , i ho farà amb un cicle que inclourà sis concerts, el doble d’actuacions que l’any passat. Un cartell amb artistes de la talla de Pau Vallvé, Chano Domínguez Ensemble, Caïm Riba, Neus Mar, Tona Gafarot i Landry el Rumbero.

Una programació variada pensada per a tots els públics i amb reducció d’aforament entre el 23 de juliol i el 13 d’agost al pati de les Escoles Velles i a l’església d’Esclanyà. Tot el públic assistent tindrà assignat un seient que es podrà adquirir segons el grup bombolla i les restriccions imposades.

Obrint pas, Caïm Riba serà l’encarregat d’inaugurar la programació el 23 de juliol, per presentar el seu disc Llunes de Plutó, un disc alegre i ple de positivitat que ha estat concebut entre la gira Nararai i el confinament. Neus Mar, acompanyada per Nito Figueras, li agafarà el relleu el 29 de juliol i oferirà el seu tribut a les dones que canten i ens encanten, titulat Heroïnes. Paul Vallvé, el 6 d’agost, presentarà el seu dissetè disc, titulat La vida és ara, el sisè signat amb el seu nom.

Amb la sortida de l’últim treball discogràfic, Atreveix-te, Landry presentarà el 7 d’agost un espectacle de gran qualitat per als més menuts de casa i per a tota la família. La cantant i compositora Tona Gafarot, una de les membres del grup d’havaneres Les Anxovetes, actuarà l’11 d’agost, en què mostrarà la seva àmplia gamma de registres musicals.

Finalment, tocarà el torn a un dels plats forts del festival, Chano Domínguez Ensemble. Aclamat internacionalment, Chano Domínguez oferirà un recital del seu genuí flamenc-jazz amb cançons pròpies i estàndards.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia