cultura

Es presenta a Gandia la programació del simposi internacional Borja

La cita, presidida pel professor Santiago La Parra, reunirà a historiadors i investigadors d'àmbit nacional, estatal i internacional.

Una vegada acabe l'estiu, Gandia entrarà de ple en la recta final de les celebracions del V Centenari del naixement de Francesc de Borja. I una de les activitats més interessants en el darrer trimestre de l'any serà, el simposi internacional Francesc de Borja. Home del Renaixement. Sant del Barroc, organitzat per l'Ajuntament de Gandia, el CEIC Alfons el Vell i amb la col·laboració de les dues universitats valencianes.

Es tracta d'una important cita dirigida pel professor Santiago La Parra i on historiadors i investigadors arribats de tots els punts de la península i de l'estranger, tractaran d'arribar a conclusions al voltant de la vida del personatge més universal que ha tingut mai la ciutat de Gandia: Francesc de Borja.

I ho faran analitzant els diferents vessants de la seua vida, com a aristòcrata, home de religió, artista i membre de la poderosa família dels Borja.

Ja s'ha donat a conèixer la programació completa i el nombre de tots els ponents que formaran part d'aquesta cita educativa, que es desenvoluparà a cavall entre Gandia (els dies 25 a 27 d'octubre), i València (dies 4 i 5 de novembre).

L'Ajuntament de Gandia ha editat ja un tríptic amb la informació més rellevant del simposi amb una finalitat: aprofitar l'estada dels estudiants universitaris a la ciutat amb motiu de la Universitat d'Estiu per promocionar aquesta cita.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia