cultura

Toni Canet posa imatge a temes de Miquel Gil i Pep Gimeno

El director de cinema valldalbaidí porta entre mans la realització dels videoclips de les cançons “Romanç de la Cileta” i “Cant de batre”

El director de cinema Toni Canet, autor de la colpidora Las alas de la vida, canvia totalment de registre per submergir-se en un nou projecte: la plasmació en videoclip d'un dels temes del cantador Pep Gimeno, Botifarra, i un altre del cantant Miquel Gil.

Aquest cap de setmana la localitat d'Otos, en concret l'hotel restaurant Ca les Senyoretes, acollirà l'enregistrament del vídeo de Miquel Gil, que ha triat per a l'ocasió una adaptació inèdita de la peça Romanç de la Cileta. Segons ha avançat el director de cinema, a més del cantant i dels seus músics, està prevista la participació en el vídeo de l'actor Antonio Hortelano, que ja treballà amb Toni Canet en la pel·lícula La camisa de la serp. També s'han involucrat en el projecte audiovisual la cantant Bikimel, el ballet Teleraco d'Aielo de Malferit i l'artista plàstic Jordi Albinyana. Tot i que no s'han revelat els detalls de l'argument del viodeoclip, es projecta enregistrar els vora quatre minuts que dura la cançó, en un únic pla seqüència.

Canet també porta entre mans un videoclip de Pep Gimeno, Botifarra, que ja està a punt de muntatge. Les imatges que acompanyaran el Cant de batre que interpreta el cantador de Xàtiva es van gravar fa unes setmanes a la Festa del Batre de la Fuliola (Urgell), per aprofitar la infraestructura que oferia aquest escenari natural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia