cultura

Sant Feliu de Guíxols estrena orgue

Un orgue de 865 tubs, 61 registres i 31 tonalitats. Aquestes són les credencials tècniques del nou orgue que ha adquirit i ha fet restaurar la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Sant Feliu de Guíxols, que fa gairebé 40 anys que no en tenia. Demà a les 10 de la nit l'orgue s'inaugurarà amb un concert, les entrades del qual ajudaran a finançar el nou instrument, que ha costat 40.000 euros. El concert anirà a càrrec de Momo Furukawa (trompeta) i David Iglesias (orgue). Hi haurà dos concerts més, el 8 d'agost i l'11 de setembre. També es pot apadrinar un tub de l'orgue amb un donatiu de 100 euros.

Concert a la catedral

Per altra banda, avui tindrà lloc a la catedral de Girona (21h) un concert d'orgue a càrrec de Juan de la Rubia, programat dins del XXX cicle Els Orgues de Catalunya. El reconegut organista valencià interpretarà peces d'Edward Elgar, Jehan Alain i Max Reger.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia