cultura

El Jovestiu s'apunta a la commemoració de l'Any Borja

Lilit i Dionís, Make Some Are Us, La Raíz, Quimi Portet i La Gossa Sorda, conformen el cartell del festival que promociona els grups de música en català

La tercera edició del Jovestiu, organitzat per Joves d'Acció —la branca juvenil d'ACPV—, ha afegit al seu objectiu de promocionar les formacions de música en català, donar a conéixer entre el jovent Francesc de Borja i Aragó, en l'any del cinqué centenari del seu naixement. Per això, enguany el festival pren el nom de Jovestiu Any Borja.

L'esdeveniment tindrà lloc al moll dels Borja de la platja de Gandia el proper divendres 30 de juliol, i comptarà amb les actuacions de Lilit i Dionís i Make Some Are Us —els dos grups resultaren segons guanyadors del concurs Amplificat—, La Raíz, Quim i Portet i la Gossa Sorda. Un cartell fidel a la concepció del festival pel que fa a la combinació de grups ja consolidats i de reconegut prestigi del panorama musical català i d'altres llengües, i formacions musicals dels Països Catalans que es pretén promoure. Aquestes últimes tenen la garantia de qualitat que atorga el fet d'haver estat seleccionades prèviament en un concurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.