cultura

Estrena per internet d'una sèrie d'entrevistes sobre el pintor Antoni Miró

El primer capítol compta amb la participació de l'escriptora Isabel-Clara Simó

  • L'artista alcoià Antoni Miró. JOSEP CUÉLLAR.
  • VÍDEO: Primer capítol de la sèrie amb Isabel-Clara Simó

Havia de ser una sèrie per a ser emesa per les televisions, però davant la tardança en arribar a acords, el propi Antoni Miró va proposar de penjar-la en internet i difondre-la lliurament a tothom, primer pel canal de youtube de l'artista i també al facebook, ampliant-la posteriorment a twitter i en vimeo.

Es tracta de vint entrevistes audiovisuals realitzades entre 2008 i 2010 a personatges com Clara-Simó, Romà de la Calle, Carles Solà, Raimon, Jordi Riera, o Arcadi Blasco, entre molts d'altres. Amics, col·laboradors, crítics i admiradors de l'extensa obra artística d'Antoni Miró que amb el seu testimoni reflecteixen la figura, l'obra i la trajectòria del pintor alcoià. Aquest, poc donat a parlar en públic i amb els mitjans de comunicació, també hi apareix exposant els seus punts de vista sobre l'actualitat, l'art i la seua pintura.

La sèrie, titulada Parla'm amb... d'Antoni Miró ha estat dirigida per Eduard Torres, amb producció de Cadiradefusta.com i es pot visionar a l'adreça http://www.youtube.com/watch?v=GGSBF-o3b-E

En el primer capítol parla Isabel-Clara Simó, amiga i col·laboradora de Toni Miró des de fa més de quaranta anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.