Arts escèniques

Nit de circ i nit de premis de la revista ‘Zirkòlika’

La revista de circ Zirkòlika va organitzar ahir, a la carpa del circ Raluy, instal·lada al Moll de la Fusta de Barcelona, la gala Nit de Circ, per donar notorietat a les creacions, espectacles i projectes de circ i per celebrar la 12a edició dels premis Zirkòlika.

Durant l’acte, conduït per la pallassa Alba Sarraute i amb l’actuació dels artistes guardonats en la darrera edició dels premis, es va premiar l’espectacle VoloV, del col·lectiu TQM-Te Quiero Mucho (millor espectacle de circ de carrer), el número de patins acrobàtics, actualment treballant a Las Vegas amb el Cirque du Soleil, dels germans Holler i Kimberly Zavatta (millor número de circ) i la jove artista Júlia Campistany amb el seu nou espectacle It happens (millor artista emergent).

Altres premis van ser per A la fresca, de la companyia Anna Confetti (millor espectacle de pallasses); Infinit, de la Companyia Seon (millor espectacle de circ de sala), i, en la categoria de circ de carrer, premi accèssit per a Dones d’aigua, projecte reditus, de la companyia Voël.

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà va obtenir el premi a la millor iniciativa per a la projecció del circ; l’espectacle MdR-Mort de Riure, de Los Galindos, va rebre el premi especial, i el premi Trajectòria va ser per a la trapezista Graziella Galán.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia