Cultura

El teatre del País Valencià aterra a Reus

Els teatres Fortuny i Bartrina acullen aquest cap de setmanes les úniques representacions a Catalunya del teatre valencià

Els teatres Fortuny i Bartrina de Reus acullen aquest cap de setmanes les úniques representacions a Catalunya de El sí de las niñas i Els embolics de Scapin, dues de les principals produccions de la temporada als teatres de València.

Les dues obres formen part del cicle Goldoni i el seu Temps, organitzat per Teatres de la Generalitat, entitat gestora del teatre públic valencià, amb motiu del tricentenari del naixement del dramaturg italià, considerat fundador de la comèdia moderna.

Segons ha explicat el director del Centre d'Arts Escèniques de Reus (CAER), Ferran Madico, la idea de representar a Reus les obres respon a la voluntat del CAER de “col·laborar amb altres centres de producció de l'Estat” amb l'objectiu de convertir-se en una “porta d'entrada de la creació escènica" d'aquests centres a Catalunya.

El sí de les niñas es podrà veure el dissabte 28 d'abril a les 21.30h i diumenge 29 a les 18.30h al teatre Fortuny, mentre que Els embolics de Scapin es representarà els mateixos dies a la mateixa hora al teatre Bartrina.

Reus serà l'única ciutat catalana on es podran veure aquests muntatges, que ja s'han representat en ciutats com Alacant, Castelló o València i que, a partir de maig, recorreran altres ciutats i pobles del País Valencià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.