Cultura

L'alter ego en còmic de Julio Iglesias

Hernán Migoya i Juaco Vizuerte posen un toc d'humor a les desventures de l'intèrpret 'Julito, el cantante cojito'

Julio Iglesias, considerat per alguns el cantant espanyol per excel·lència de la cançó melòdica, ja té un clon en paper. Es tracta de Julito, el cantante cojito (Edicions Ponent), un còmic realitzat per Hernán Migoya i Juaco Vizuete, que posen un toc d'humor a les desventures de l'agitada vida de l'intèrpret.

Els autors han decidit explicar en dotze historietes la peculiar vida de Julito, plena de fama, de dones guapes i de fills il·legítims. "En definitiva -asseguren- la vida que qualsevol home desitja".

Per a Hernán Migoya i Juaco Vizuete Julito, el cantante cojito és un àlbum de còmic que revela el "cantó fosc dels mites i el cantó clar de les tragèdies". Es tracta de relatar la vida “d'un truhan y un señor”, amb totes les relliscades i “al més pur estil Hannah Barbera”. Són 104 pàgines amb molt bon humor i a un preu de 13 euros.

Hernán Migoya (Ponferrada 1971) és guionista, escriptor i director de cinema. Autor de llibres de contes com Todas putas (El Cobre/Mondadori) i Putas es poco (MR/Planeta) i de la novel·la Observamos como cae Octavio. Pel que fa als còmics, és autor de 'Arsenio, de terrorista a Rey de España, amb dibuixos de Rebollo i El hombre con miedo i Kung Fu Kiyo, amb Man. Ha escrit diversos guions cinematogràfics i en l'actualitat ultima el muntatge del seu primer llargmetratge com a director, la comèdia romàntica ¡Soy un pelele!.

Pel que fa a l'il·lustrador Juaco Vuzuete (Alacant, 1972) torna al món del còmic professional després de 10 anys sense dibuixar res, ha treballat com dibuixant en diversos diaris de l'Estat i a la revista Mondo Sonoro. Va publicar les aventures del seu personatge El resentido a Edicions La Cúpula on va conèixer Migoya, amb qui ara ha publicat les històries de Julito.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.