Cultura

El rock en català passa pel 'túrmix'

El DJ Nacho Chapado versiona en clau electrònica èxits recents de la música catalana

Dept, Jofre Bardagí, Quimi Portet, Novo i Sopa de Cabra són alguns dels grups i cantants que el DJ Nacho Chapado ha triat aquest any per donar forma al disc Remixes Global 07, segon lliurament d'una iniciativa que va néixer l'any passat amb el propòsit de versionar, en clau de música electrònica, les cançons en català que més han sonat durant els darrers mesos.

L'embolcall que Nacho Chapado ha triat és de clara “essència dels anys 80”, fins al punt que inclou una picada d'ull a un dels grups més importants de l'escena electrònica d'aquells anys, els Soft Cell. A més, pel DJ, les versions incloses al disc, “més que per sonar a les discoteques, que també, estan pensades per sonar a la ràdio”. El que sembla clar és que les cançons incloses han estat triades després de ser acceptades pel públic. “He triat -apunta Chapado- les cançons més escoltades a la ràdio els últims mesos”. Ara només cal que els fans es facin seves, en versió electròniques, cançons com Hostessa de Quimi Portet i Seguirem somniant de Sopa de Cabra.

El disc Remixes Global 07 està editat per la discogràfica gironina Música Global i estarà disponible a partir del 14 de maig


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.