cultura

Gandia recuperarà el llenç de la muralla del segle XIV

L'actuació, compta amb un pressupost de 80.000 euros, comença sobre les vivendes de l'Avinguda d'Alacant annexes al llenç de la muralla i prosseguirà amb la neteja dels murs i el projecte d'actuació sobre la zona.

Gandia recuperarà el llenç de la muralla del segle XIV que va quedar cobert per vivendes fa més d'un segle. En concret, el departament de Territori de l'Ajuntament de Gandia ha iniciat els treballs d'enderroc de les vivendes annexes al llenç de la muralla situat en l'Avinguda d'Alacant, en el tram que comprèn la plaça Duquessa María Enríquez i la rotonda d'accés al centre comercial.

Els treballs d'actuació, consistiran en l'enderroc de les vivendes, la neteja del llenç de la muralla i, una volta visualitzat l'estat de conservació d'altres elements, la redacció del projecte que permeta, la conservació i exposició d'aquest tram de la muralla, que encara es desconeix en l'estat en que es troba.

L'actuació iniciada, que compta amb un pressupost de 80.000 euros, posarà en valor, part del patrimoni que la ciutat vol recuperar. Així, una vegada haja finalitzat l'enderroc de les vivendes, adquirides per l'Ajuntament de Gandia la legislatura passada, es vorà quin és l'estat de conservació dels elements, i en quina situació es troba aquesta zona, i vorà de quina manera es pot actuar per preservar aquest tram de muralla, amb la redacció del projecte definitiu que contemple la seua conservació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.