Cultura

'Perdidos' tindrà 6 temporades

Actualment s'emet als Estats Units la tercera temporada de la sèrie, que ha perdut audiència

Els productors de la sèrie Lost (Perdidos en la versió en castellà) han decidit fer tres temporades més de 16 episodis cadascuna, de manera que la sèrie acabarà, si no canvien d'idea, l'any 2010. Fa unes setmanes, es va dir que serien 5 temporades. Ara n'han afegit una.

Els responsables de la sèrie, Damon Lindelof i Carlton Cuse, ham firmat un contracte amb el canal ABC per mantenir-se fins al final com a productors. El gerent d'ABC considera que la sèrie necessita, "donada la seva naturalesa", una data de finalització "per mantenir la seva integritat i força". Aquesta força ha minvat substancialment en la tercera temporada, en què l'audiència als Estats Units s'ha reduït fins a 12 milions d'espectadors per capítol, quan havia arribat a tenir-ne 20. Potser per reanimar els fans que han perdut l'addicció que van generar les dues primeres temporades -excel·lents-, els responsables de Lost anuncien que el final de la sèrie serà "sorprenent i inesperat". Vés què han de dir... La qüestió és si durant les tres temporades i escaig que queden els guionistes de la sèrie aconseguiran mantenir el nivell d'intriga, sorpresa i una certa tendència filosòfica sobre el bé, el mal, l'individualisme, la solidaritat i l'auto-superació que van fer de les dues primeres temporades una sèrie venerada.

Per als que no la coneguin, una breu síntesi: els passatgers del vol Ocean Flight 815 s'estavellen en el que suposadament és una illa. Els supervivents s'organitzen per sobreviure a l'espera de ser rescatats, però en comptes del rescat el que arriba són indicis de que en la illa hi viuen altres humans amb intencions aparentment tèrboles. Les interaccions entres els supervivents de l'accident, els altres habitants i, sobretot, els flashbacks que permeten conèixer la vida prèvia a l'accident dels protagonistes converteixen la sèrie en un drama coral addictiu com una mala cosa. Malgrat que la tercera temporada està resultant força decebedora.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.