Cultura

Més expositors a la fira Bread&Butter de juliol

En aquesta edició s'espera superar els 83.837 visitants dels gener passat

La novetat de la fira Bread&Butter (B&B), que se celebrarà a Barcelona entre el 4 i el 6 de juliol, és que s'integrarà la moda infantil i femenina en els espais generals. En aquesta edició creixerà el número d'expositors, que ja arriben als 1.000, un 10% més que en l'anterior fira de gener de 2007.

Així, la secció infantil, representada fins ara en l'espai BBkids, es podrà trobar a la fira general, i la moda femenina, recollida a la zona Milk and Honey, formarà part de l'àrea Superior, que en aquesta edició ampliarà la superfície i aglutinarà les propostes dels dissenyadors més destacats de roba formal, marques de luxe i segones marques de dissenyadors internacionals.

El president de B&B, Karl-Heinz Müller, confia en superar el rècord de visitants –83.837 persones– en aquesta edició. Per aconseguir-ho s'ha creat un paquet de viatge que inclou una estada a Barcelona i l'entrada a la fira. A més, l'atenció als assistents de la fira es farà en 30 idiomes diferents.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.