Cultura

Una nena de 4 anys, últim 'fenomen' a Internet

Només té quatre anys i ja ha aconseguit col·locar el seu single Ghita en el número 1 de les llistes de Romania en menys de deu mesos. S'anomena Cleopatra Stratan i amenaça de repetir els seu èxit arreu d'Europa. El seu videoclip és accessible a YouTube i ja ha rebut més d'un milió i mig de visites.

I per si no n'hi hagués prou, dijous 10 de maig, Cleopatra pot convertir-se en un fenomen musical si aconsegueix alguna de les tres nominacions que ha rebut per als premis MTV de Romania a la millor cançó, millor àlbum i millor artista revelació.

Cleoptara es va donar a conèixer l'estiu passat interpretant una cançó amb el seu pare, el cantant moldau Pavel Stratan. Poques setmanes després va publicar el seu primer disc en solitari, La varsta de tre ani (a l'edat de tres anys), del qual ha venut més de 130.000 còpies. El 20 d'agost del 2006 va oferir el seu primer concert i, segons publica el diari romanès Libertatea, ara ja cobra 1.000€ per cada cançó que interpreta en directe. A Romania el salari mensual mitjà és de 300€.

En les emissores de mig món ja sona la versió anglesa de Ghita, i fins i tot a Espanya alguns programes radiofònics s'han fet ressò del fenomen. A la secció de Cultura i Comunicació de l'AVUI.CAT podeu veure i escoltar el videoclip.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.