Música

Els Pets, Coque Malla i Ramon Mirabet s’afegeixen al cartell del Som de Mar

El festival lloretenc tindrà lloc del 19 al 27 d’agost als jardins noucentistes de Santa Clotilde, i també hi actuaran Manel, Blaumut, Rosario Flores, Sergio Dalma, Boney M i Joan Dausà

Els Pets, Coque Malla i Ramon Mirabet són les últimes incorporacions al cartell del festival Som de Mar, que tindrà lloc del 19 al 27 d’agost als jardins noucentistes de Santa Clotilde. Organitzat per la promotora U98 Music i l’Ajuntament de Lloret tindrà finalment el següent cartell, dia per dia: Manel, el 19 d’agost; Ramon Mirabet, el 20 d’agost; Coque Malla, el 21 d’agost; Blaumut, el 22 d’agost; Rosario Flores, el 23 d’agost; Sergio Dalma, el 24 d’agost; Boney M, el 25 d’agost; Joan Dausà, el 26 d’agost, i Els Pets, el 27 d’agost.

A més, a l’escenari del Village hi actuaran Tramma, Roger Padrós, Elisabeth Borne, Rocío Caamaño, Conttra i Cesc Sansalvador, a més d’altres artistes representatius del talent de proximitat que seran seleccionats a través d’un concurs a les xarxes socials del festival. El festival ha ampliat aquest any la seva capacitat fins assolir un aforament màxim de 1.200 persones. Les entrades ja són a la venda a festivalsomdemar.com .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia