Cultura

Santi Millán torna a TV3

L'última aventura de Millán a la televisió catalana va ser 'A pèl tour', que va copresentar amb el seu amic José Corbacho

L'actor Santi Millán torna a TV3. El retrobament es produirà durant la tardor i ho farà per presentar un nou programa nocturn d'entreteniment del què encara no s'han concretat gaires més dades.

L'última aventura de Millán a la televisió catalana va ser A pèl tour, espai amb el qual va recórrer territoris d'arreu de Catalunya en copresentació amb el seu amic José Corbacho.

No obstant, últimament havia centrat la seva carrera en el cinema, on ha protagonistzat papers a Di que sí, Amor idiota i Nadie es perfecto, entre d'altres. Tot i que també ha participat a sèries de ficció com Els Grau o Lo Cartanyà.

Abans de donar el salt a la gran pantalla, Millán va ser un dels personatges més populars de la factoria Buenafuente, creant la imatge d'un vividor amb encant i amb molta ironia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.