Cultura

Prop de 30 dissenyadors participaran al ModaFAD centrat en la tecnologia i el color

Una de les novetats d'aquest any és el Premi del Públic on els assistents votaran la millor col·lecció a través del mòbil

Les col·leccions de 29 joves dissenyadors desfilaran en la 24a edició del ModaFAD, que tindrà lloc els pròxims 6 i 7 de juliol al CosmoCaixa de Barcelona, i que en aquesta ocasió gira al voltant de la tecnologia i el color.

Després de l'última edició celebrada el mes de gener passat, on l'eix creatiu era el color negre, la vicepresidenta del FAD, Pilar Pasamontes, ha explicat avui a la presentació del certamen que en aquesta ocasió han volgut donar "una altra visió de la moda" i han escollit aquestes dues temàtiques, coincidint amb l'Any de la Ciència 2007.

La primera jornada arrencarà amb les desfilades dels cinc guanyadors de l'edició anterior, "000black", que presentaran les seves col·leccions de manera individual.

Tot seguit, s'iniciarà la desfilada PASAFAD "Technocolor", on un total d'onze creadors emergents, seleccionats prèviament pel jurat, exhibiran les seves creacions al públic barceloní.

Les novetats
Una de les grans novetats d'aquesta edició és la incorporació del Premi del Públic al ja existent Premi del Jurat, pel qual els assistents podran votar mitjançant missatge de mòbil les col·leccions que més els han agradat.

Abans del lliurament dels premis, ModaFAD donarà l'oportunitat a un total de divuit joves dissenyadors de mostrar els seus projectes en la passarel·la del certamen, dins del marc del denominat Projecte T. El president del ModaFAD, Chu Uroz, ha apuntat que aquesta iniciativa "és una selecció de les millors tesines presentades aquest any en les escoles de moda de Barcelona" i que "els seus creadors les hauran de defensar en viu i directe".

L'eix central del dia 7 serà l'anomenat MerkaFad24, una mostra amb venda al públic tant de les col·leccions d'aquesta edició com les de la passada.

Una exposició
Finalment, la 24a edició del ModaFAD conclourà amb la inauguració de l'exposició "Els millors emergents de ModaFAD", que homenatja les creacions de dissenyadors consagrats actualment però que en el seu moment van sortir d'aquest certamen, com Txell Miras, Josep Abril o El Delgado Buïll.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
museus

La Fundació La Caixa i l’American Museum of Natural History signen un acord de col·laboració

Barcelona
ÒPERA CONTEMPORÀNIA

L’últim ciutadà de l’URSS surava a l’espai

BARCELONA
Les Anxovetes
Grup d’havaneres

"Algunes lletres d'havaneres no tenen excusa, però s'han de contextualitzar"

Girona
música

El Cor Plèiade obre el cicle Estiu al Palau, en el seu 10è aniversari

barcelona
música

Oques Grasses, La Casa Azul i ‘Paripé Tardeo’, al 1r Reus Music Festival

reus
PREMIS MAX

L’òpera ‘Alexina B’ s’endú dos Max cap a Catalunya

BARCELONA
art

La Fundació Tàpies passa a dir-se Museu Tàpies

barcelona
Neil Hannon
Líder de The Divine Comedy

“No confio en cap llibre, pel·lícula o cançó que no tingui almenys una mica d’humor”

Barcelona
Crònica

Elogi de la diversitat