Cultura

El Pop Arb es consolida com la referència de la música independent a Catalunya

El Pop Arb està organitzat des de l'any 2005 per l'Ajuntament d'Arbúcies i compta amb el suport de l'AVUI.CAT

El PopArb, el festival de pop independent d'Arbúcies, s'ha consagrat en aquesta tercera edició com un punt de referència per a la música independent feta a Catalunya. El DJ Ángel Molina ha tancat de matinada un festival que veu com edició a edició aconsegueix consolidar la seva oferta en un calendari cada cop més nodrit de propostes musicals.

Quimi Portet ha estat un altre dels noms destacats que han actuat en l'última nit d'aquesta aposta per la música de qualitat a Arbúcies. Davant d'unes 600 persones, el de Vic ha tocat les cançons del seu últim disc, Matem els dimarts i els divendres. Seguint amb el pop allunyat dels circuits comercials, marca diferenciadora del Pop Arb, una altra actuació destacada ha estat la de Joan Miquel Oliver, cap pensant d'Antònia Font.

El Pop Arb, organitzat per l'Ajuntament d'Arbúcies amb el suport de l'AVUI.CAT, tanca la seva tercera edició amb la sensació d'haver consolidat una marca que ja es considera referència d'una determinada música, i que a més, te l'avantatge d'haver aconseguit despertar l'interès del sector artístic i musical de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.