Cinema

Una comèdia de terror ‘infernal’ al Festival Còmic

Avui es presenta el curt ‘La familia infernal’, de Callahan Ruiz i Toni O. Prats

Els realitzadors figuerencs Callahan Ruiz (1976) i Toni O. Prats (1993) han ajuntat talent per portar a terme La familia infernal, una divertida comèdia en clau de terror –gènere en el qual sempre s’han sentit com un peix a l’aigua– que ha estat seleccionada per a obrir el 15è festival Còmic de Figueres , que començarà dijous, 14 d’abril, i tindrà lloc fins diumenge. El curtmetratge, d’una durada de quinze minuts, es preestrena avui a les sessions del Cineclub Diòptria que es fan als CatCinemes (20.30 h) i també es podrà veure dijous en una nova sessió.

La familia infernal juga en un terreny prou conegut, les possessions diabòliques i l’exorcisme, per vestir una obra paròdica protagonitzada per el covard capellà pare Ezequiel, que haurà d’executar un ritual de despossessió inesperat i exprés a la meitat de la nit a un nen adolescent que no anirà com ell volia... el film està protagonitzat per Àngel Amieva, Fèlix Velarde, Estíbaliz Barroso, Txema Alabert i David Planas.

A més de Figueres el curt ha estat seleccionat en cinc altres festivals, dos als Estats Units (Midwest Sci-fi Short Film Festival i The Fear Faire Film Festival de Las Vegas), a València (Caligari) i a Barcelona (BIFF).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia