Cultura

Nou cicle de jazz a la sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols

La sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols inicia aquest divendres un nou cicle de jazz, amb l’actuació de Black Flamenco, un grup que fusiona ingredients del soul, el jazz i el flamenc (21 h). El cicle continuarà el divendres 22 d’abril amb un concert i jam session coordinats pels professors de música moderna de l’Escola Municipal de Música (20.30 h).

El dissabte 23 d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, hi tindrà lloc un concert vermut amb Gas Space Trio (12.30 h), una formació que combina el funk amb la fusió jazzística mediterrània. En el mateix horari, també hi tindrà lloc, el diumenge 24 d’abril, el concert del guitarrista cubà Rodney Homar, resident a Palamós, que estarà acompanyat a l’escenari per diferents amics.

El cicle de jazz de la sala Las Vegas es clourà el 7 de maig amb l’actuació del trompetista Artur Boguñà & The Groove Boys, amb el seu “urban nu-jazz”. Més informació i venda d’entrades, a www.salalasvegas.com .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.