Cultura

Plácido Domingo serà alumne de cant de Homer a la nova temporada de 'Els Simpson'

En la nova temporada de Els Simpsons que s'estrenarà als Estats Units al setembre, Homer Simpson començarà a donar classes de cant al tenor espanyol Plácido Domingo.

Així ho confirma la premsa nord-americana a través de la portaveu de la producció de dibuixos animats, Nancy Seltzer. Domingo posarà la seva veu a l'episodi titulat The Homer of Seville. Es tracta d'una versió, molt lliure, en dibuixos animats de la popular òpera El barber de Sevilla, de Gioachino Rossini.

En l'episodi que emetrà la televisió nord-americana el 30 de setembre, Domingo s'interpreta a ell mateix rebent lliçons de cant de Homer.

El rodatge
"S'ho va passar molt bé durant l'enregistrament. Tots els productors i guionistes eren allà", ha dit Seltzer.

Aquest no és el primer treball de Domingo per al camp dels dibuixos animats. Va debutar amb la producció animada Sian Ka'an, al costat de Salma Hayek, i també ha participat a la pel·lícula South of the Border, de nou amb la intèrpret mexicana, en aquest cas en un projecte d'imatge real però amb les veus de diferents actors famosos.

Bugs Bunny, també
L'òpera tampoc no és una àrea desconeguda per al món de l'animació on el llegendari Chuck Jones va oferir la seva versió d'aquesta mateixa peça operística amb el seu Rabbitt of Seville que va protagonitzar el conill de la sort Bugs Bunny el 1950.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.