Cultura

The Pinker Tones estrena disc a l’Apolo

'More Colours!', basat en les remescles del seu segon disc, és el nou treball del grup barceloní

La banda del Poble Nou presenta avui el seu nou disc a la Sala Apolo de Barcelona. More colours és un album de remescles basat en les cançons del seu segon disc The Million Colour Revolution. Aquest concert a la Sala Apolo donarà el tret de sortida d’una gira que els durà arreu d’Espanya, als EEUU, al Canadà i a altres països.

Una trajectòria internacional brillant
More colours! Suposa la culminació de més de 2 anys de gires per arreu del món, d’un grup de renom que han comptat, en aquest darrer disc, amb la col·laboració d’artistes com Kinky, Daniel Melero, Gigi el Amoroso, Moreno Velosso... The Pinker Tones ha elaborat recentment música per series com Herois, Entourage, Betty la Fea i han musicat jocs d’ordenador com el FIFA ’07. El grup barceloní va nàixer l'any 2003 a les golfes del Pinkerland, en un edifici de l'Eixample. Allà s'antaren per primer cop l'odenador del Professor Manso i els sintetitzadors analògics d'en Mister Furia. El seu primer disc, Pink Connection, va rebre el premi Nou Talent FNAC. El seu gran projecte musical però, es va centrar en el seu segon disc, un treball que va superar totes les espectatives i que han passejat per més de quaranta països.







Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.