Cinema

El film de Super Mario Bros. trigarà un any a estrenar-se

El productor del videojoc nipó anuncia que s’endarrereix el debut 4 mesos

La primera versió del 1993 va ser un fracàs sonat a taquilla, però s’ha acabat convertint en una cinta de culte

Un lampista sempre es fa pregar, diu el tòpic. La nova pel·lícula d’animació basada en el videojoc Super Mario Bros, prevista per al Nadal, s’estrenarà l’abril vinent. El nou film, que impulsa Nintendo amb l’estudi cinematogràfic Universal, compta amb les veus de Chris Pratt (Super Mario), Charlie Day (el seu germà Luigi) i Anya Taylor-Joy (la princesa Peach).

El dissenyador i productor de videojocs Shigeru Miyamoto, creador del famèlic lampista, reconeixia ahir l’endarreriment i demanava més temps per fer “una pel·lícula divertida”. Aquest és el segon títol d’aquest personatge del videojoc, després que s’estrenés, al 1993, Super Mario Bros., una cinta protagonitzada per Bob Hoskinsi John Leguizamo. Va resultar un fracàs a la taquilla i tampoc la va salvar la crítica, però posteriorment, s’ha convertit en un film de culte.

Super Mario Bros és un videojoc de plataformes, llançat el 1985, que descriu les aventures dels germans Mario i Luigi, personatges que ja van protagonitzar al 1983 Mario Bros. la primera versió d’aquest personatge a les màquines de sala de recreatius, les populars Arcade.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia