Cultura

La Lliga fixa l'Espanyol-R.Madrid com a partit obert en una reunió sense Sogecable

Sogecable és accionista majoritària d'Audiovisual Sport (AVS) amb un 80% de participacions

La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha fixat avui els horaris de la vuitena jornada a Primera divisió, en què només s'oferirà en obert l'Espanyol-Reial Madrid, dissabte dia 20 a les 22.00 hores.
La decisió s'ha adoptat en una reunió amb els operadors de televisió a la qual han assistit Mediapro i Televisió de Catalunya (TVC), però no Sogecable, accionista majoritària d'Audiovisual Sport (AVS) (80%, davant del 20% de TVC), que no reconeix a la LFP la legitimitat per fixar els horaris.

AVS, en un comunicat que no ha subscrit TVC, ha informat aquest mateix matí a la Lliga que no assistiria a la cita i ha enviat una proposta d'horaris en què sol·licitava que el partit televisat en obert dissabte 20 a les 22.00 hores fos el Vila-real- Barcelona; que l'Espanyol-Reial Madrid es jugués també dissabte però a les 20.00 hores i que el Deportivo-València es disputés diumenge 21 i es donés al Canal +.

Competicions europees
El portaveu de la Lliga també ha aclarit que davant la participació en competicions europees els clubs implicats poden sol·licitar l'avançament dels seus partits, com ha fet el València, per la qual cosa s'ha atès la seva petició i en lloc de fixar-se per diumenge 21 s'ha avançat a dissabte 20, a les 20.00 hores, quan també es disputaran els partits Llevant-Sevilla i Vila-real-Barcelona.

La resta d'horaris fixats, que contemplen cinc partits per a les 17.00 hores de diumenge 21 (Almeria-Osasuna, Valladolid-Athletic de Bilbao, Betis-Racing, Recreativo-Mallorca i Getafe-Múrcia) i un altre a les 21.00 hores (Atlètic de Madrid-Saragossa), sí està d'acord, segons Del Campo, amb la proposta d'AVS.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.