Música

Lady Gaga: abans morta que senzilla

Lady Gaga revoluciona les xarxes amb el llançament de la balada ‘Hold My Hand’, que forma part de la banda sonora oficial de la pel·lícula ‘Top Gun: Maverick’

  • VÍDEO: Audio del tema Hold my hand

Lady Gaga té les xarxes revolucionades amb el llançament del tema Hold My Hand, que formarà part de la banda sonora oficial de la pel·lícula Top Gun: Maverick, en què Tom Cruise dóna continuïtat 36 anys després a les aventures del pilot de la Marina nord-americana Pete Maverick Mitchel.

Es dona la circumstància que l’inici de la sèrie és del 1986, la mateixa data en què la diva va néixer a Noya York. La seva discogràfica informa que la balada romàntica ha estat produïda també per ella mateixa, juntament amb BloodPop i Benjamin Rice i constitueix la seva tornada a la composició per a films des que es fes càrrec de la música del remake del 2018 d’A star is born), per la qual va obtenir un Oscar i quatre Grammys, entre altres premis.

Top Gun: Maverick arribarà a les sales de cinema pocs dies després de Hold My Hand, concretament el 27 de maig. Com se sap, el film és una aventura d’aviadors. Per trobar el seu protagonista com a instructor de vol per a pilots que requereixen habilitats especials, abans de veure’s embolicat en una situació que farà enfrontar-se als seus fantasmes del passat i a una missió que suposarà “un sacrifici definitiu”.

Entronada com a nou fenomen musical des del seu primer àlbum, The Fame (2008), Stefani Joanne Angelina Germanotta ha sabut mantenir-se a l’Olimp de les estrelles musicals amb successius àlbums, com Born Thiw Way (2011).

Els seus últims treballs li han permès a més tornar a acaparar les felicitacions de crítica i públic, com Chromatica (2020), el seu segon disc de duets amb Tony Bennett Love for sale (2021) o el seu salt al cinema amb l’esmentada Ha nascut una estrella i, més recentment, amb la seva interpretació de Patrizia Reggiani a La casa Gucci, de Ridley Scott, una interpretació que no va ser massa valorada pels aficionats, que consideraven que havia esguerrat la pel·lícula.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.