Cinema

L’acció i la bogeria es desfermen

Doctor Strange en el multiverso de la locura, la nova superproducció de Marvel i Disney, arriba avui als cinemes. Tot apunta que serà un altre títol de superherois a la part alta del rànquing dels més taquillers de la història, on se situen títols com Vengadores: Endgame (segon lloc), Vengadores: Infinity war (cinquè) o Spider-Man: No way home, que fa poques setmanes ha arribat al sisè lloc. D’aquest èxit recent de l’estudi Sony, que amb el recurs argumental dels universos múltiples (multiversos) ajuntava els tres Spider-Man del segle XXI (Tobey Maguire, Andrew Garfield i Tom Holland), prové justament el Doctor Strange, interpretat per Benedict Cumberbacht.

Disney recupera ara el personatge en una gran producció que no enganya gens amb el títol: a la pel·lícula hi ha, efectivament, molta bogeria (acció i efectes especials a mansalva) i diferents universos per on transiten els protagonistes. La clau de l’argument és justament el nou personatge d’America Chavez, una superheroïna d’origen llatí interpretada per una actriu nord-americana de nom quítxua, Xochitl Gomez, que té el poder de passar d’un univers a l’altre.

Protegir America

El Doctor Strange, principal protagonista del film, i Wong, interpretat per l’actor anglès amb pares de Hong Kong Benedict Wong, intenten protegir America Chavez de la fetillera Wanda (Elizabeth Olsen), que vol apropiar-se dels poders de la noia. Encara que la pel·lícula apunta conflictes al voltant de l’amor o la maternitat, Marvel i Disney aposten les cartes i els diners en el carrusel d’emocions de les grans escenes d’acció. Queda lluny dels greus conflictes dramàtics que també hi havia a Vengadores: Endgame i Vengadores: Infinity war.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.