Cultura

Joe Cocker obre el Festival de La Porta Ferrada

El veterà cantant britànic Joe Cocker obre aquesta nit el 45è Festival Internacional de la La Porta Ferrada, que se celebra a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), amb un concert que serà la presentació del seu nou disc, Hymn for my soul.

En aquesta edició del festival es comptarà amb la presència d'artistes com Chick Corea, Noa, Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina, Jerry Gonzallet, el ballet de Víctor Ullate i Wynton Marsalis. En aquesta 45a edició, el festival recupera artistes, propostes i tendències que ja han passat per La Porta Ferrada com a mostra d'agraïment.

Cocker torna al festival gironí deu anys després de la seva última actuació a La Porta Ferrada per actuar en el Nou Espai Port, amb capacitat per a 1.750 persones. Aquesta serà la primera actuació del cantant a Catalunya, ja que també actuarà a l'agost a Les Nits de Bonmont, a Mont-roig del Camp.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.