Cultura

The Police prepara l'Estadi Olímpic de Barcelona

L'any 1985 la banda es va dissoldre i els seus integrants van encetar les seves respectives carreres en solitari

El grup The Police desembarcarà demà a l'Estadi Olímpic de Barcelona en l'únic concert que farà a l'Estat espanyol i en el marc de la gira per commemorar el 30 aniversari de la banda, que suposa el retorn als escenaris de l'emblemàtic trio que lidera Sting.
En només 9 hores, la banda va esgotar les 55.000 entrades per al seu concert a Barcelona, quan es van posar a la venda l'abril passat. En alguns moments es va arribar a vendre 2 entrades per segon.

The Police va iniciar la seva gira europea el 29 d'agost passat a Estocolm i recorrerà tota Europa fins acabar el 20 d'octubre a Londres. Aquest tour europeu, en el qual combina concerts a l'aire lliure i pavellons, arriba després de l'èxit del seu tour en el Estats Units.

Una part dels beneficis de la gira es donaran a WaterAid, una ONG internacional fundada el 1981 i dedicada a reduir la pobresa amb la millora de l'accés a l'aigua, la sanitat, l'educació i la higiene en els països més pobres el món.

El baixista i vocalista Sting, el guitarrista Andy Summers i el bateria Stewart Copeland van crear The Police el 1977, any en què van publicar el seu primer single, Fall out, al qual va seguir un dels seus grans himnes, Roxanne.

Primer àlbum
No va ser fins el 1978 que el trio va editar el seu primer àlbum, Outlandos D'Amour, en el qual es recollien clàssics com Roxanne, So lonely i Can't stand losing you. Després el va seguir Regatta de Blanc (1979), amb Message in bottle, i Zenyatta Mondatta (1980).

El 1985, la banda es va dissoldre i els seus integrants van encetar les seves respectives carreres en solitari, tot i que ha estat Sting el qua ha assolit més èxit. Ara, dos dècades després de la seva separació, el trio torna a reunir-se en una gira mundial per celebrar els seus 30 anys.

L'Ajuntament de Barcelona ha previst un servei especial d'autobusos llançadora per accedir a l'Estadi Olímpic des de la plaça Espanya i els assistents disposaran de 5 aparcaments de franc a Montjuïc, amb una capacitat total de 2.726 places.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.