Cultura

Harry Potter en català, dimecres 11 de juliol

La nova entrega d'aquest èxit ha provocat una allau de fans en les seves estrenes a Londres i Hollywood

'Harry Potter i l'Ordre del Fènix', la cinquena part de les aventures del jove aprenent de bruixot, arribarà demà passat, 11 de juliol, en català a 13 cinemes de Catalunya i Balears.

En concret, i segons ha informat la secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, la pel·lícula es podrà veure doblada a Barcelona, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Olot, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic i Palma de Mallorca.

En aquesta nova aventura, Harry Potter comença a veure que és evident que Voldemort, el senyor de les forces del mal, ha tornat. Albus Dumbledore, director de l'escola de màgia Hogwards, és cessat i el jove bruixot comptarà amb l'Ordre del Fènix, un exèrcit de mags, per aturar els plans de Voldemort.

La nova entrega d'aquest èxit literari i cinematogràfic ha provocat una allau de fans en les seves estrenes a Londres i a Hollywood.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.