Cultura

La Troba Kung-Fú i Òscar Briz, premis Altaveu

El festival de Sant Boi arriba a la 19 edició

El grup La Troba Kung-Fú i el cantautor Òscar Briz han estat guardonats amb els premis del Festival Altaveu, segons que ha fet públic la organització d'aquesta trobada musical que cada any té lloc a Sant Boi de Llobregat a principis de setembre. Els premis es lliuraran el proper 5 de setembre a Sant Boi de Llobregat, en el tradicional sopar previ a la celebració del festival, que aquest any tindrà lloc entre els dies 5 i 8 de setembre.

Segons el jurat del premi, format per musics, periodistes i professionals vinculats al món de la música, el grup La Troba Kung-Fú s'ha fet mereixedor del premi pel "ressó i l'èxit internacional" del seu debut discogràfic, Clavell morenet, un treball que els ha convertit en "ambaixadors" de la rumba catalana mestissa. Pel que fa a Òscar Briz, el jurat ha reconegut el treball del cantautor valencià en el seu últim disc, Quart creixent, tot reconeixent l'autor com "una de les veus rebles de la cançó d'autor al País Valencià".

Les promotores musicals Hace Color i Arco y Flecha, el grup Les Aus i el cantant Quico Pi de la Serra també han estat guardonats amb els premis del festival.

De Falete a Sanjosex
Pel que fa al cartell de la dinovena edició del Festival hi ha previstes les actuacions d'un ampli nombre de músics i cantants d'una gran varietat d'estils. Des del flamenc de Falete fins a la cançó de Sanjosex, pels escenaris de Sant Boi hi passaran, entre d'altres, The Art Eixample of Canigó, Els Pets, Sr. Chinarro i La Excepción.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.