Cultura

J.K. Rowling dóna suport al parc temàtic de Harry Potter

El parc, que previsiblement s'inaugurarà a Orlando el 2009, recrearà escenes de les aventures del conegut personatge literari

L'escriptora britànica J.K. Rowling, creadora de les històries de Harry Potter, ha mostrat el seu suport a la construcció d'un parc temàtic dedicat al famós aprenent de mag i la seva escola de bruixeria Hogwarts.

El parc, que previsiblement s'inaugurarà a Orlando (Florida, EUA) el 2009, recrearà escenes de les aventures del conegut personatge literari. La iniciativa és obra de Warner Bros Entertainment -productora també de les pel·lícules- i els estudis cinematogràfics Universal.

"El projecte que he vist sembla apassionant i no crec que els seguidors dels llibres i les pel·lícules es puguin sentir decepcionats", diu Rowling. L'autora s'emportarà una part dels beneficis que generi el parc.

Segons publica The Times, es tracta d'un projecte milionari que començarà a construir-se en els pròxims mesos i pretén fer realitat els somnis dels infants que han llegit les novel·les de Potter. Així es recrearà l'escola Hogwarts, el Bosc Prohibit i el poble de Hogsmeade, així com viatjar amb el tren fantàstic Hogwarts Express, des de l'andana Nou i tres quarts.

La idea de fer el parc s'ha fet pública poques setmanes abans que surti a la venda el setè volum i últim de les aventures de Harry Potter, que arribarà a les llibreries el 21 de juliol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.