Cultura

ATP: res a veure amb el tenis professional

All Tomorrow's Parties és un dels festivals de música més prestigi dins del panorama internacional

En la programació de l'actual Primavera Sound hi figura un escenari gestionat per l'ATP, sigles que no tenen res a veure amb l'Associació de Tenistes Professionals, sinó amb l'All Tomorrow's Parties, un festival de música que pren el seu nom de la cèlebre cançó de The Velvet Underground escrita per Lou Reed sobre els personatges que envoltaven al gran mestre Warhol.

El festival All Tomorrow's Parties té dues premisses molt marcades: la primera és la figura d'un curator, una mena de director artístic que escull el line-up -els artistes que hi actuaran –. En passades edicions han fet de curators personatges com Matt Groening -creador d'Els Simpsons- , The Shins o Vincent Gallo.

La segona característica de l'ATP és que totes les edicions del festival han tingut lloc dins de complexos vacacionals britànics. Abans es feia a Camber Sands i enguany el poble escollit és Minehead. Com si aquí el festival es fes a Cadaqués per entendre'ns.El públic s'allotja en divertits bungalows – i paga l'allotjament amb la mateixa entrada – creant-se l'ambient idoni per viure el festival.

Dit això, el nou escenari ATP del Primavera Sound per on passaran artistes com Modest Mouse, Múm, Comets on Fire o The Apples on Stereo entre d'altres, pinta la mar de bé. Trobareu més informació sobre aquest escenari al lloc web del Primavera Sound.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.