Cultura

Noves misèries

L'aparició de l'exmarit de la Maria, afectat d'una malaltia terminal, va trasbalsar l'últim capítol de la tercera temporada de Porca Misèria. I serà un dels focus d'atenció de l'inici de la quarta temporada, que s'ha acabat de gravar aquesta setmana i que TV3 té previst començar a emetre al setembre.

El tall entre una temporada i l'altra serà gairebé inexistent, ja que el primer capítol reprendrà l'acció poques hores després de quan la vam deixar. Una de les novetats serà en Biel, el fill del Roger i la Sònia. La seva, però, no serà l'única cara nova d'aquesta temporada. També n'hi haurà als laboratoris, on coneixerem la dona de Lluís Siureny, i a Ambrospeed, on entrarà una cosina de la Natàlia.

Des del punt de vista dels actors, Pepa López i Marta Domingo seran dues de les incorporacions, i Anna Lizaran, a qui ja vam poder veure la temporada passada, continuarà fent ombra a la Cardona.

Les trames que es podran veure "no faran cap gir de 180 graus", segons va explicar l'actriu Clara Segura a l'AVUI, sinó que "seran un complement de les que ja s'han anat introduint, com el problema amorós de la Maria". Precisament pel que fa a la Maria, el seu personatge, va avançar que seguirà "amb la vida feta un embolic, tant a nivell personal com professional. Haurà de conviure amb la Cardona, que, tot i l'atac de cor, no afluixa".

La Misèria també torna; de fet, la setmana passada ja va gravar l'espot promocional a l'Estació del Nord de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.