Cultura

Acaba la quarta temporada de Nip/Tuck

Avui s'emet a TV3, a les 22:50h, el darrer episodi

TV3 emet avui, a les 22:50h, el darrer episodi de la quarta temporada, que va començar el mes de juny, de la sèrie Nip/Tuck, Gala Gallardo.

En aquest episodi, Escobar Gallardo (Robert LaSardo) demana un tractament cosmètic a Sean i Christian per a la seva dona, Gala (Idalis DeLeon), que ha estat atacada brutalment pels enemics del seu marit.

El futur de Christian i Michelle (Sanaa Lathan) es veu amenaçat quan finalment s'exposa el passat violent i obscur de Michelle.
Amb Julia i els seus dos fills més petits vivint a Nova York i Matt i Kimber esperant una criatura, Sean pren una decisió sobre la seva participació a McNamara/Troy que li canviarà la vida, en aquest darrer episodi de la quarta temporada.

Nip/Tuck, estrenada el juny de 2003, és una sèrie escrita i dirigida per Ryan Murphy que tracta de la vida de dos cirurgians plàstics de Miami, Sean McNamara (Dylan Walsh) i Christian Troy ( Julian McMahon). Les seves vides comencen a desmuntar-se degut a l'enveja, L'estrès, la luxúria i el crim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.