Cinema

Cinema

Comença el rodatge de ‘Loli Tormenta’, comèdia dirigida per Agustí Villaronga

Explica la història de dos nens que intenten amagar que la seva àvia pateix Alzheimer perquè no els separin

Està interpretada per Susi Fernández (’Cinco lobitos’)

El director mallorquí Agustí Villaronga roda aquest dies al Prat de Llobregat escenes del seu nou film Loli Tormenta, una comèdia protagonitzada per Susi Sánchez (Cinco Lobitos; Dolor y Gloria). Completen el repartiment els debutants Joel Gálvez, Mor Ngom i Maria Anglada Sellarés, i els reconeguts Celso Bugallo i Fernando Esteso.

La pel·lícula, amb guió de Mario Torrecillas i el propi Villaronga i que es rodarà en diferents localitzacions de la demarcació de Barcelona, explica la història de Lola, una àvia moderna i caòtica que s’ha de fer càrrec de dos nets per la mort de la seva filla. Quan se li diagnostica Alzheimer, els dos nens se’n faran càrrec amb gran enginy i fantasia per ocultar la seva malaltia i evitar que els separin.

Loli Tormenta és una producció sensibilitzada amb el respecte al medi ambient. En l’assessorament i desenvolupament d’aquesta planificació de rodatge sostenible ha participat Creast, empresa espanyola pionera en la reducció i mesurament de la petjada de carboni i especialitzada en el sector audiovisual. Al final del rodatge, es durà a terme el mesurament de l’impacte ambiental.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia