Cultura

Bob Dylan prepara una antologia de 51 cançons

Els seus admiradors poden votar els temes que més els agradin perquè els inclogui a la compilació

El recent premi Príncep d'Astúries de les lletres, Bob Dylan, publicarà l'1 d'octubre una retrospectiva de la seva obra en tres CDs amb 51 cançons. L'àlbum s'anomenarà Dylan i encara no s'han seleccionat tots els temes que en formaran part. De fet, a la pàgina web www.dylan07.com els seus admiradors podran votar les que més els agradaria que fossin finalment incloses en l'antologia.

La caixa Dylan es publicarà amb un llibre que ampliarà la llista de clàssics i amb targetes postals amb imatges dels moments més significatius de la seva carrera. Segons un comunicat de la discogràfica Sony BMG, aquesta recopilació vol ser “la crònica de cinc dècades d'un artista que ha influenciat de manera única la música popular i la cultura del nostre temps”.

A més, totes aquelles persones que visitin la pàgina web de l'artista, de nom real Robert Allen Zimmerman, podran contemplar un trailer promocional de l'àlbum, així com una exposició on line de fotos. Els fans també podran contribuir amb les seves pròpies imatges i, al final, s'escollirà un guanyador que rebrà com a premi una càmera digital.

Recentment, Bob Dylan ha estat guardonat amb el premi Príncep d'Astúries de les Arts 2007. En el comunicat oficial del premi, el jurat afirma que Dylan és un “mite vivent en la història de la música popular i guia d'una generació que va voler canviar el món”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.